RockStation

Megjelent az Esti Kornél negyedik nagylemeze – lemezbemutató koncert április 16-án az A38-on!

2016. április 14. - sunthatneversets

esti_kornel.jpg

Új klippel és megújult arculattal vezette fel az Esti Kornél legújabb, Éjszaka van című lemezét. Az április 16-i lemezbemutató koncert előtt dedikálás és fotózás keretében vehető kézbe először a zenekar új lemeze cd-n, de vadiúj meglepetéstárgyakkal is készül a zenekar.

Az Esti Kornélt 2006 nyarán alapította néhány mezőtúri fiatal egy önkényesen próbateremmé átalakított garázsban. Karrierjük elején felléptek a bécsi International Live Award középdöntőjében, 2010-ben pedig ők voltak a Kispál és a Borz előzenekara a Szigetes búcsúkoncerten. 2012-ben pozitívan jöttek ki egy énekes-cseréből, 2014-ben pedig megjelent a harmadik, Ne félj című nagylemezük, mellyel az ország összes nagyobb klubjában és fesztiválján megfordultak. 2015-ben a Fishing On Orfű fesztivál nagyszínpadát egyik leghíresebb számuk után Boldogság, te kurva színpadnak nevezték el, a közönség szavazata alapján. A Heaven Street Seven, Óriás, Kiscsillag és Vad Fruttikkal közös koncertek után az elmúlt időszakban az Elefánttal turnéznak szerte az országban, de idén az önálló koncertek mellett a Nagy-Szín-Pad! 2016-os mezőnyébe is beválogatták őket. A Segítség, a Nevetve és az Egyedül című kislemezekkel felvezetett Éjszaka van - az Esti Kornél negyedik nagylemeze - március végén jelent meg, és közel egy héten keresztül volt a Deezer leghallgatottabb albuma.

A lemez előfutáraként az Egyedül című nyitódalhoz Sébastien Praznoczy rendezett klipet.

Az Esti Kornél április 16-án tartja lemezbemutató koncertjét az A38-on, előttük a The Luckies lép fel, a koncertek után Tesco Disco lesz reggelig. 

A lemezbemutató előtt, 19:30-tól lesz először megvásárolható a zenekar új lemeze cd-n, illetve a vadiúj merch kollekció is ekkortól kapható. Dedikálásra és fotózkodásra is várják a rajongókat a koncert előtt.

https://www.facebook.com/estikornelzenekar/

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr568604148

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pikírt ódamondó · http://kocsma.blog.hu 2016.04.14. 18:49:28

Bejövős! És ezúttal azt is elérték, hogy nem ők lesznek az előzenekar. :)
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum