RockStation

Az első The Wilding Incident szám az arcba - Újabb válogatott hardcore quartett

2016. április 16. - csubeszshuriken

wilding-incident-band-2016.jpgMi majdnem elaludtunk, a The Wilding Incident nevű régi sulis hardcore brigád pedig szép csendben megalakult. Azonban annál nagyobbat kíván szólni a Lord Ezec személye köré tömörült friss, de neves hardcore punk négyes..

Ezec, vagy más néven Danny Diablo neve elsősorban a Crown Of Thornz illetve a Skarhead frontembereként lehet ismerős, új csapatának tagjai pedig olyan bandákat erősítettek, erősítenek, mint a Nausea, a Maximum Penalty vagy a White Mandigos. Április végén pedig egy kislemez is érkezik tőlük Prey For The Wolfpack címmel. Az új felállás a nyolcvanas évek erős maggal bíró mozgalmi életérzését kívánja tovább vinni - élesen politikus szövegekkel -  olyan bandák neveit emlegetve mint a Public Enemy, a Minor Threat és a Bad Brains. Az első megosztásra került számba pedig, itt mehettek bele. Mondjuk vállal

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr338630108

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum