RockStation

Publikus a Gone Is Gone első videója

2016. április 22. - csubeszshuriken

troy-sanders-of-mastadon-014.jpgValamikor a múlthéten már hírül adtuk, hogy a Mastodon soraiból ismert Troy Sanders szövetségre lépett a Queens Of The Stone Age két, illetve az At The Drive - In egy tagjával és Gone Is Gone néven új experimentális rock formációt hozott létre. Az új felállás pedig hamarosan ki is ad egy EP anyagot az ő saját Black Dune Records névre keresztelt kiadójuknál. Erről az anyagról pedig most vált publikussá egy videó formájában az első itt lejjebb - hallható dal, aminek mondanivalójáról Troy a következőket mondta...

"Le kell nyugtatni a benned lakozó fenevadat. Különválasztani magad és a pusztító ösztönnel ellátott ketrecbe zárt állatot. Áthidalni a múltból hozott negatív élményeket, és elindulni egy új, pozitív irány felé. Jobbá tenni a környezetedet, a körülötted lévő embereket, de mindezekhez először magadban kell, hogy rendet rakj."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr48655286

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum