RockStation

Ismét Budapestre érkezik az idén 23 éves, amerikai gyilkológép, a JUCIFER!

2016. május 05. - RaczUr

de12e7d8-0649-44b8-be21-748f608411ba.jpg

A duoként működő zenekart már elég jól ismeri a hazai közönség, rendszeresen térnek be hozzánk. Ez az életük, úton vannak szinte egész évben, a mostani EU turnéjuk 3 hónapos.... Amennyire aranyos házaspárról van szó, annyira pusztitó, kompromisszummentes zenében utaznak, a sludge-tól a grindcore-ig sokminden megtalálható a Jucifer lemezeken.

Az előzenekar a viszonylag friss UEUM lesz, de mondják el ők, hol tartanak:

ueum.jpg

Folytatjuk utunkat a Mariana- árok teremtette borzasztó nyugalomban.Az UEUM zenekar készülő második hanganyaga a Trieste II. egy 56 évvel ezelőtti expedíció parafrázisa, saját víziókkal fűszerezve. Az eredeti történet két tudós és egy tengeralattjáró találkozása, a föld legmélyebb bugyrával. A Trieste II. legénysége ezt szubjektív módon kísérli meg."Látom magam előtt, ahogy sétálunk a mélyben. Miközben a nyomás életünk legszebb és egyben utolsó zaját nyomja az agyunkba - hirtelen boldogság tör ránk."

BUDAPEST @ DÜRER KERT
2016.05.08.
BELÉPŐ: 1500 / 2500 forint
50 darab kedvezményes belépő kapható, a Dürer Kertben!

Az esemény a facebookon

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr508687786

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum