RockStation

James Hetfield akusztikus gitárral nyomja a Motorbreath című dalt

2016. május 17. - csubeszshuriken

14195835786_afb6ddee84_b.jpgNem először hallhatjuk azt, hogy a Metallica húrosai közül valamelyikük akusztikus gitárt ragad, de az itt szereplő videó lehet mégiscsak egyedülálló mindezen megnyilatkozások közül is...

A tegnap előtt, a Fillmore színpadán San Fransisco városában fellépő James Hetfield ugyanis rövid akusztikus szettet játszott egy daganatos gyermekek számára gyűjtő jótékonysági esten, ahol Sammy Hagar társaságában voltak vezető nevek ezen a rendezvényen. Amitől ezen túl viszont még különleges volt ez a fellépés az az, hogy a Metallica énekese a Kill 'Em All lemez egyik számát a Motorbeath című klasszikust játszotta el akusztikusan, ami még nem fordult elő soha. A korai thrash himnusz itt eljátszott páratlan változatáról pedig szerencsére videó is készült, amit most megtekinthettek.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr318722706

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

atkaforce 2016.05.17. 13:23:57

Pedig játszották már akusztikusan 1998-ban, koncert közbeni kis akusztikus minishow keretében...
www.youtube.com/watch?v=3R8woL-XGLw
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum