RockStation

Egy magyarországi Guns N' Roses koncertet bírnál?

2016. május 19. - theshattered

vegas3.jpgMert erre enged következtetni a HVG egyik frissen megjelent cikke. A Not In This Lifetime nevű turnéval mozgolódó "újjáalakult" és/vagy "klasszikus" Guns N' Roses ugyanis az európai turnéja keretén belül lehetséges, hogy ellátogat majd Budapestre is.

Persze nem eszik ezt olyan forrón, hiszen ha minden igaz, még csak tárgyalás szintjén folynak a dolgok. Viszont a kiszivárgott hírek szerint a Hajógyári-sziget lehetne a monstre produkció elsődleges helyszíne, ahol akár 70000 embert is tudna fogadni az egyébként fellépésenként 3 millió dollárt is elkérő háromötödnyi tömörségben legendákat tartalmazó zenegépezet.

Az éppen az AC/DC dalnokszerepét - egyébként egész jól - betöltő Axl Roset, Duffot és Slasht is magában foglaló Guns eddig egy titkos los angesei klubbulin, két Coachellás, két mexikóvárosi és két las vegasi koncerten van túl, de a java még csak most jön, hiszen egy USA és egy Európa turné bevétele már biztos ott fog figyelni mindegyik rózsás koma bankkártyáján.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr378732454

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum