RockStation

Most akkor mi lesz a Rage Against The Machine reunionnal?

2016. május 19. - theshattered

ratm_band.jpgEgy RATM közeli forrás elárulta a Rolling Stonenak, hogy a zenekar által is promózott ProphetsOfRage.com nem a zenekar újjáalakulását hivatott reklámozni.

A Blabbermouth értesülései szerint a website mellett egy új hashtaget, a #TakeThePowerBack-et is beröffentették az illetékesek, plusz még egy egész komoly plakáthadjárat is indult Los Angelesben. Utóbbin a következő szöveg áll: "Tisztítsátok meg az utat a Prophets of Ragenek. A bulinak vége. 2016 nyár." A már említett oldalon melyen egy logó és öt fő sziluettje látható, a visszaszámláló május 31-én fog lejárni, de ezt ti magatok is szemügyre vehetitek ITT.

A Public Enemys Chuck D is csak tovább gerjesztette a spekulációkat azzal, hogy a Rage Against The Machine 2010-es fellépésének videóihoz posztolt ki linkeket.

Viszont úgy néz ki, a rajongók hiába várják a reuniont. "Ez nem egy kimondotan Rage-es újjáalakulás." - nyilatkozta egy zenekarközeli forrás a Rolling Stonenak - "Sokkal több lesz a dologban. Vannak mozgó részek, egy rakat izgalmas hír fog napvilágot látni." A forrás szerint "a Rage néhány tagja" lesz csak benne a bandában és lesznek élő bulik is. "Az, hogy egy, vagy öt koncertről van szó, azt nem tudom. Nemsokára több hír is meg fog jelenni."

Az Amplify hírei szerint a Prophets Of Rageben a Rage Against The Machineból a gitáros Tom Morello, a basszer Tim Commerford és a dobos Brad Wilk lesz benne, őket egészíti ki majd Chuck D és a Cypress Hilles B-Real. A források szerint Ken Levitan lesz az a Vector Managementtől, aki a hírek szerint majd menedzseli a bandát, mely elvileg mind a három, a tagok által érintett formációtól fognak majd dalokat játszani. Azt egyelőre nem tudni, hogy lemez van-e tervbe véve.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr298729670

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum