RockStation

Villamost neveztek el Ozzyról

2016. május 28. - theshattered

ozzyllamos.jpgAzt tudjuk, hogy az Ed Force Onenak nagy sikere van világszerte, az Iron Maiden méltán büszke lehet a járművére. De ezentúl már Ozzy sem szégyenkezhet, ugyanis rendelkezni fog egy járművel, mellyel ha nem is saját maga fog járni, de azért csak magán fogja viselni az éppen válófélben lévő legenda nevét.

Sokak számára ismeretes, hogy a nagy denevércsonkító Birmingham munkásnegyedéből származik, így a város vezetése méltónak találta a heavy metal egyik nagy öregjét arra, hogy egy villamost nevezzenek el róla.

Természetesen nem csak azért kapta a gép a nevet, mert Ozzy arra járt, az egyik villamosvonal kapott egy új szakaszt, melynek a Corporation Streeti megállójában volt a ceremónia. Pont ott, ahol Ozzy is lakott annak idején.

"Jó itt lenni. Köszönöm szépen" - mondta - "Nem gondoltuk volna az 1968-as induláskor, hogy még mindig itt leszünk. Egy hihetetlen kaland volt."

A városhoz való viszonyáról ezt mondta: "Aki egyszer Brummie volt, Brummie is marad." A Brummie egyébként az angol nyelv Birmingham környékén beszélt dialektusa.

Tehát ha esetleg Birminghamben jártok, figyeljétek a viliket, mert lehet, hogy pont Ozzy fog elcsattogni a síneken egy nagy és rózsaszín síndöcögény képében. 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr18752650

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum