RockStation

Cliff Williams és Angus Young gondolatai az AXL/DC turné eddigi szakaszáról

2016. június 02. - theshattered

cliffangus.jpgA vártnál is jobban alakul az Axl Rose - AC/DC kollaboráció közös turnéja, melynek az európai kanyarja június 12-én fejeződik be Aarhusban, Dániában. Habár, ahogy a rajongóknak, eleinte nekünk is voltak gondolataink pro és kontra is, el kellett ismerünk, hogy mind anyagi, mind a show szempontjából egy igazán kamatozó együttműködésről van szó. Hogy hogyan is látják ezt az AC/DC-s nagy öregek belülről? A továbbiakban kiderül!

A Classic Rocknak készült videóinterjúban Cliff Williams basszer és Angus Young gitáros nyilatkoztak az eddigi tapasztalatokról.

"A zenekari energia nagyon ott van" - mondta Cliff - "Nagyon jól megy minden. Bedobtunk néhány másik dalt, ami mindig jól jön. Kicsit megkeveri ez a lapokat mind nekünk, mind a közönségnek, de a zenekar nagyon jól veszi a lapot. Nagyon jó a hangulat fent a deszkákon."

"Axl-el le tudtunk cserélni elég sok dalt-" - folytatta Angus - "Játszunk néhány régebbi dalt, beraktuk a listára. Amiket évek óta nem szedtünk elő. Régebben összeraktuk a dallistát és azt játszottuk az egész turnén. Szóval most sokkal többet tudunk változtatni, berakni különböző dalokat és a legjobb az egészben az, amikor felmegyünk a színpadra és az egész valósággá válik."

Az interjúról készült videót itt láthatjátok:

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr188768320

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum