RockStation

Monstre bemutatkozó albummal jön Joey Jordison és Csihar Attila közös bandája

2016. június 05. - theshattered

sinsaenum.jpgElég húzós mennyiségű dallal fog jelentkezni a Joey Jordisont (ex-Slipknot), Frederic Leclercqet (Dragonforce), Csihar Attilát (Mayhem, Sunn O)))), Sean Zatorskyt (ex-Chimaira, ex-Daath) és Heimothot (Seth) felvonultató Sinsaenum névre keresztelt kvázi szupergroup. A csapattól nemrég mi is megmutattunk egy dalt, a továbbiakban viszont újabb szaftos infók következnek.

Július 6-án ugyanis egy új nótákat tartalmazó kétszámos EP fog napvilágot látni. A Death Is The Beginning és a The Forgotten One közül az első csakis ezen a kislemezen fog megjelenni és csakis vinyl formátumban.

A nagylemez, melyet többek között az Opeth és Devin Townsend mellől ismerős Jens Borgennel készült el, Echoes Of The Tortured névre fog hallgatni és nem elírás, 21, azaz huszonegy tételt fog tartalmazni. Elég derék vállalkozás, nemde? Majd meglátjuk!

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr638776832

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum