RockStation

Egy új kütyünek köszönhetően Brian Johnson valószínűleg visszatérhet a színpadra!

2016. június 06. - theshattered

acdc_3.jpgA Guitarplayer.com értesülései szerint Brian Johnson túl van egy új fülmonitor tesztelésén és készen áll arra, hogy visszatérjen a világot jelentő deszkákra. Az új műszer erősebb és tisztább hangot képes produkálni, így a hallásvesztés kockázata minimálisra csökkenthető.

A szerkezet az Ambrose Diaphonic Ear Lens (kb. Ambrose Diafónikus Hallólencse, röviden ADEL) névre hallgat, a nevét a fejlesztőjéről, Stephen Ambroseról kapta. Az ADEL megszűri a beérkező zajt, hogy egy csúcsminőségű, a hallóterjedelmen belüli hangot készítsen belőle. A kütyü képes megszűrni a statikus és a hangnyomást, előbbit kizárva egy magasabb minőségű hallóélményt biztosít, mindezt a halláskárosodás minimalizálása mellett.

Májusban jelent meg a lenti videó az ADEL-ről, melyben egyfajta nyílt üzenetként Johnsont meghívták, hogy próbálja ki a hallásjavító készüléket. "Kérem, ne hagyja abba az éneklést. A segítség már úton van." - mondta Ambrose.

Ezek után Johnson találkozott Ambrosezal, melynek következtében az énekes - habár kicsit még csökkenteni kell a készülék méretét, de - elégedetten távozott, mivel újra úgy érezte, hogy színpadra tud állni. Johnson a következőt osztotta meg Facebookon:

"MŰKÖDIK! Minden kétséget kizáróan működik. Nagyon le lettem nyűgözve, hogy újra élőben hallgathatok zenét, amit már pár éve egyáltalán nem tehettem meg. Már alig várom, hogy lekicsinyítsék és használhassam az élet minden területén, így a mindennapi beszédben, a zajos éttermekben, vagy akár éneklés közben is a koncerteken."

Kérdés, hogy az AC/DC visszaveszi-e Johnsont, mivel jelenleg Axl Rosezal turnéznak. A veterán dalnok kiesése miatt elhalasztott bulikat augusztus-szeptember környékén pótolja majd az ausztrál villanyos banda, utána viszont nem tudni, hogy Rose vajon marad-e velük. Angus Young szerint a nyugdíjról szó sem lehet, de a Guns N' Roses énekese sem zárkózik el a további együttműködéstől. Idővel minden kiderül.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr478781162

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum