RockStation

Újra Budapesten a Kowalsky Meg a Vega

Varázsszavak lemezbemutató a Barba Negra Track-ben

2016. június 06. - rockstation

kowalsky_meg_a_vega.jpg

Jövő szombaton régóta várt, különleges alkalomra gyűlnek össze a Kowalsky meg a Vega rajongók a Barba Negra Trackben. A zenekar a tavaly novemberi dupla telt házas - szintén Barba Negrás - koncert óta nem játszott Budapesten, így aztán nem csoda, hogy a június 11-i koncertet hatalmas várakozás övezi, jegyeket már csak a Barba Negra online felületén lehet beszerezni a készlet erejéig, így érdemes sietni.

A viszontlátás öröme önmagában is elég lenne egy óriási bulihoz, de a jeles esemény apropója ezúttal az áprilisban megjelent Varázsszavak lemez bemutatása és megünneplése a szabadtéri nyári éjszakában. Az album előkészületeivel járó rengeteg munka meghozta gyümölcsét, a közönség már most dupla platinával hálálta meg azt Kowáéknak. A zsivány pop-ot játszó banda dalai mögötti mélyebb mondanivaló, a pozitív kicsengésű szövegek és koncertjeik különleges légköre teszi minden egyes fellépésüket igazi élménnyé rajongóik számára. Mindezt intenzív látványvilággal fokozzák a velük dolgozó komoly stábnak köszönhetően. Koncertjeik tele vannak őszinte és meghitt, ugyanakkor őrült és mindent beleadós pillanatokkal. Erre számíthatunk a jövő heti lemezbemutató alkalmával is, addig pedig gyakoroljuk azokat a bizonyos Varázsszavakat, hogy bármilyen élethelyzetben előkaphassuk őket, ha szükség van rájuk. További infók ITT.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr348783034

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum