RockStation

Zsákos maszkok, thrash, humor és horror - Jön az új Ghoul lemez

2016. június 07. - csubeszshuriken

671_photo.jpgCreepsylvania metál mániákusai, a maszkok mögül nyomuló Ghoul egészen pontosan az ötödik nagylemezéhez készülődik. A többek között Exumed, Phobia és Impaled tagokból verbuválódott banda az ezredforduló után kezdett el lemezeket gyártani Ghoul néven. Majd négy nagyszerű lemez után, most készülődik megjelentetni az ötödik thrash, death, grind, horror, groteszk, humor hibridet.

Melynek címe most Dungeon Bastards lesz és nyáron jelenik meg valamikor. A Cremator, Digestor, Dissector és Fermentor neveken futó bandatagok ehhez a megjelenéshez pedig olyan nevekkel dolgoztak, mint Scott Evans (Kowloon Walled City), akivel az Antisleep stúdióban vették fel a lemezt, hogy Mark W. Richards elkészíthesse hozzá a borítót, ha már Pig Destroyer és The Black Dhalia Murder lemezeknél is megtette ugyanezt. Az érkező lemezről egy számot találtok itt, illetve megjelent egy kislemez is a bandától a napokban, egy filmzenéül szolgáló szerzeményükkel, amit, ha van, hát hozzácsaptunk még a cikkhez szintén.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr138786338

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum