RockStation

Hiánypótló videók a nemrég megjelent The Order of Israfel második lemezéről

2016. június 10. - sandroo

13012823_591583911009791_6551404148286808220_n.jpgAz erősen Sabbath vonalon mozgó The Order of Israfel néven futó svéd doom bandáról már több alkalommal is hírekkel szolgáltunk. Most sincs ez másképpen, igaz kicsit megkésve, de még nem vesztett az aktualításán a hír, hogy új albummal és egy új videóval jelentkeztek az ős-rocker arcú északi srácok.

A svéd formáció The Red Robes címre keresztelt második lemeze május 27-én jelent meg a Napalm Records gondozásában. Már a megjelenés után nem sokkal sikerült megszereznem az albumot és azt kell mondanom, hogy nagyon ott van a szeren az alkotás, rengetegszer meghallgattam a lemezt. Nekem már a banda bemutatkozó anyaga, a 2014-ben megjelent Wisdom is az első hallgatásra betalált, az új album pedig talán még kiforrotabb és profibb lett. De erről megbizonyosodhattok a következő, (Death - Spirit Crusher témával kezdődő) Von Sturmer című videó és az utána lévő szöveges Swords To The Sky megtekintésével. Hail Sabbath!!

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr638796552

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum