RockStation

Blaze Bayley szerint Paul Di' Anno rákos megbetegedésben szenved

2016. július 07. - theshattered

paul-dianno-2013.jpgMég májusban egészségügyi okokra hivatkozva kénytelen volt lemondani a brazil turnéját az ex-Iron Maiden énekes Paul Di' Anno. Az énekes addigra már kerekesszékből volt kénytelen énekelni, mivel térd és csípőproblémái is voltak, de a brazil promóter nyilatkozata további aggodalomra ad okot.

A nyilatkozat szerint Di' Anno kórházban van és diagnózisra, valamint kezelésre vár egy eddig még meg nem határozott betegség miatt. Egy nemrégiben a chilei HumoNegronak adott nyilatkozatában Blaze Bayley, aki Di' Anno közeli barátja megerősítette, hogy a legendás énekes rákban szenved.

"Paul éppen kórházban van." - vette át a már említett nyilatkozatot a Blabbermouth - "Rákos és további problémái vannak a térdeivel és a csípőjével is. Szóval még további négy hónapig kórházban lesz. A körülményekhez képest rendben van és az állapota is javul a kezelés hatására."

"Nagyon sok koncertet adtunk szerte a világon." - folytatta Bayley - "Oroszországban, Svédországban és Ausztráliában. Az egyedüli hely, ahol nem voltunk, az Dél-Amerika. Amikor jobban lesz, azaz körülbelül egy éven belül, talán kicsit később, talán el fogunk oda is jutni."

Habár Di' Anno zenekara, az Architects of Chaoz nem írta le a "rák" szót, mégsem túl biztató a Facebookra kirakott hivatalos bejelentésük: "Szeretnénk titeket röviden tájékoztatni Paul állapotáról. Jelen állás szerint Paulnak egy árnyék látható a mellkasán és a tüdején és gondjai vannak a nyirokcsomóival is. Emellett a lábai is rossz állapotban vannak egy ízületi gyulladásos megbetegedés miatt. Most jó ideig kórházban lesz, hogy mindent kivizsgáljanak rajta."

Mielőbbi jobbulást kívánunk a Mesternek!

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr698871376

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum