RockStation

Februárban ismét Budapestre jön Devin Townsend

2016. július 07. - sunthatneversets

devin_townsend_20141.jpg

A tar kanadai operametál-zseni, Devin Townsend elképesztő időszakot futott az elmúlt két évben, de nem pihen. Szeptember 2-ára várható új nagylemeze, a Transcendence megjelenése, és az azt követő turnén február 13-án pedig visszatér Budapestre, ezúttal az A38 Hajóra. A koncerten a The Devin Toewnsend Project előtt az amerikai Between The Buried And Me és a norvég Leprous lép fel. A jegyelővétel július 8-án indul!

Kevés nagyobb formátumú alakja van a progresszív metálnak, mint a karakteres kanadai gitár-, zeneszerző- és színpadi zseni, Devin Townsend. Talán csak Frank Zappáéhoz mérhető az az áradó kreativitás, humor, lazaság és mélység, amivel Townsend a zenéhez közelít. Komponistaként, zenészként, énekesként és producerként elképesztően gazdag életművet épített az elmúlt közel húsz évben. Gyakran több lemezt is kiad évente, megszámlálhatatlan együtt- és közreműködését talán még a legvadabb rajongók sem képesek követni.

Bármihez nyúl Townsend, biztosan arannyá válik a kezei között. Rockopera? Jöhet. Extrém metál? Simán. Rádiósorozat? Magától értetődik. Konceptelemez? A legnagyobb könnyedséggel. Letaglózó erejű színpadi show? Valósággal lubickol. Diszkó? Belefér. Indusztriál? Együttműködés a Front Line Assembly-jal. Thrash? Ott van korábbi zenekara, a Strapping Young Lad.

Elképesztő munkabírás, áradó ötletek, perfekcionista játékstílus, teátrális előadások, vendégeskedések a Stuck Mojo, Steve Vai, a Soilwork, a Gojira, a Lamb of God, a Skinny Puppy vagy a Gwar lemezein... Devin Townsend kétségkívül zseni, amit két éve is bizonyított két zseniális lemezével, és legalább olyan zseniális budapesti koncertjével. Most úton az új nagylemez, aminek turnéján február 13-án visszatér Budapestre, ezúttal az A38 Hajóra! További infók ITT.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr848871634

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum