RockStation

Paul Di' Anno tagadja, hogy rákos lenne

2016. július 08. - theshattered

paul-dianno-2013.jpgTegnap nálunk is olvashattátok a hírt, melyben Blaze Bayley azt állította, hogy jóbarátja, a szintén ex-Iron Maiden pacsirta Paul Di' Anno rákban szenved. Na, kérem szépen, Di' Anno is felszólalt az ügyben és a Classic Rocknak nyilatkozva cáfolta a betegségére vonatkozó híreket. 

"Amikor hazaértem Argentínából, otthon összeestem és egy átvilágítás egy nagy fekete árnyékot talált a tüdőimnél. Azt hittem, hogy most végem lesz, de kiderült, hogy az egész nem rosszindulatú dolog. Egy rögbilabda méretű tályog volt, ami megfertőzte azt a területet. Mint kiderült, az elmúlt években együttéltem ezzel a dologgal. Az orvosok azt mondták, hogy egy repülés közbeni eset okozhatta a fertőzést és bárhol elkaphattam. Fel kell gyógyulnom a műtét után és mindezt leginkább otthon, Sao Pauloban tenném, de ittmaradtam Angliában és most egy ápolási otthonban vagyok."

Elmondása szerint azért lehetett a rákról szóló híreket hallani, mert Bayley akkor nyilatkozta azt a sajtónak, amikor ténylegesen azt hitték, hogy rosszindulatú daganatok vannak a testében.

"Nagyon sok fizioterápiás kezelést kaptam a bal térdemre, szóval most már megpróbálnak visszaszoktatni a bottal való járásra. A másik térdemben már megtörtént az átültetés és ha ezen is túlleszek, minden rendben lesz. Nagyon-nagyon fáj most az egész és nagyon le is vagyok törve miatta. 30 gyógyszert veszek be naponta és egy kerekesszékben kell ülnöm. De mindenki azt mondja, hogy jobban nézek ki. Megpróbálok pozitív maradni."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr628873446

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum