RockStation

Egy újabb mobilozót "kapcsolt le" Corey Taylor a Slipknot koncertjén

2016. július 12. - theshattered

taylormobil.jpgA nemrégiben nyakműtéten átesett, emiatt a Slipknot Marilyn Mansonnal közös amerikai koncertjeit is halasztani kényszerülő Corey Taylor továbbra sem csipázza, ha mobilozol a koncertjén. A fent említett egészségügyi beavatkozás miatt kényszerből headbang-mentesített (és valószínűleg emiatt a megfigyelésre is több időt áldozó) énekes pár éve már lelocsolt néhány rajongót a Slipknot egyik buliján, akik inkább a telefonjukkal szórakoztak ahelyett, hogy a showra figyeltek volna. A sor ezúttal folytatódik.

Történt ugyanis, hogy egy pár napja az egyik fellépésükön egy rajongó az első sorban nyomogatta a telefonját, amit Taylor úr ki is szúrt, majd dal közben egy sunyi, de határozott pöccintéssel kiütötte azt a srác kezéből. Ez persze beindította a mocskolódást a Twitteren, melyet Taylor a lehető legnagyobb nyugalommal és megértéssel próbált kezelni.

Jöjjön néhány, a Teamrock.com által is kiemelt üzenet és az arra érkezett válaszok:

Mike: Mi volt azzal a telefonkiütős esettel?
Corey Taylor: Ha üzengetni szeretnél, maradj otthon.
Mike: Jogos, lol. Csak érdeklődtem. Minden egyes seattlei bulitokon ott voltam és nincs az az isten, hogy a telefonom miatt hagyjam ki a koncertjeiteket.
Corey Taylor: Igazad van, ember. De amúgy vicces - később a srác TELJESEN megértette a szituációt és csak nevettünk rajta, haha.

Ana: A lehető legnagyobb tisztelettel, én mindig elküldök néhány üzenetet, amikor koncerten vagyok, hogy tudjam, hogy van a kislányom. (Fűzte hozzá a felhasználó Taylor "otthonmaradós" válaszához)
Corey Taylor: Jogos a felvetés. De ezeket a dalok, vagy a fellépők között teszed meg. Igazam van?
Ana: Általában igen, de ha kapok egy üzenetet, hogy az asztmája súlyosbodik, azonnal válaszolni szoktam.
Corey Taylor: Oké. De ez nem jelenti azt, hogy én törött nyakkal, koncert közben nem borulhatok ki valakire, aki nem is figyel ránk egyáltalán.

Szóval ha legközelebb Slipknot koncerten jársz, csak óvatosan nyomogasd a telefonodat, mert Corey bácsi figyel! Hogy mindez hiszti lenne, vagy egy teljesen jogos álláspont, annak megítélését rátok bízzuk, de a véleményetekre abszolút kíváncsiak vagyunk.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr108882126

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pacagánycsök 2016.07.12. 12:00:24

hiszti.

Hozzáteszem egy normális Slipknot vagy keményebb koncerten az első sor ki kéne neveljen egy természetes kontrollt a mobilozókra - az első szétvert/széttaposott eszköz után húzna a hátsó sorba mint a vadlibák

autumn33 2016.07.12. 13:06:33

Szerintem kifizette a srác a jegyet (gondolom, nem is kevés pénzért...), hozzátett valamit ahhoz, hogy megérje még a mai világban koncertet adni, akkor hadd döntse el, hogy ő közben mit akar ott csinálni. Arról nem is beszélve, hogy simán lehetett volna bármi fontos dolog is, akár valami miatt sms-ben/e-mail-ben értesíthették - koncert közben nyilván hogy vegye fel a telefont a hangzavarban? -, amire vissza kellett válaszolnia, vagy bármi... Ez még nem ok arra, hogy odamenjünk, azt' kib*sszuk a másik kezéből a telefont... Ha meg összetörik, gondolom, majd ő vesz újat neki... Arrogáns majom, elfelejti, hogy a rajongóiból él, ha ők nem lennének, ő se lenne sehol...

autumn33 2016.07.12. 13:09:32

"nem figyel ránk egyáltalán"... Ehhez meg csak annyit, hogy szerintem fejhallgató nem volt a srácot, a zenéjüket hallgatta ugyanúgy, mint a többi, attól, hogy elküldött egy üzenetet... jesszus, ettől összedőlt a világ... -.-
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum