RockStation

Bunkóbilly és psychobók, parasztosan - Goddamn Gallows & Usurper Slug bulájjal rontja el a nyarad a RNR666 csütörtökön!

2016. július 18. - Nemesúr

goddamn_gallows.jpg

"Ezek a RNR666-os fiúk... mindig kitalááálnak valamit!" - egy jobb Magyarországban így is szólhatna a reklám a csöcsig varrt nagyi szájából. De ez nem egy jobb Magyarország. Méltóképp mocskos, parasztos, zakatolós, két nagybőgős, üvöltős hacacárét kaptok ezért a paraszt pofátokba, mert az legalábbis nem mondható el rólunk, meg a RNR666 stábról sem, hogy ne lennének nagyvonalúak. Most mondd meg, mi lesz itt má' megen?

Hát Goddamn Gallows lesz Portlandből, mindenen, aminek bőre és húrja van, meg Usurper Slug (majdnem anno The Crooked) lesz a Nyóckerből, mindenen, aminek nedve és ritmusérzéke van, plusz várható szokásos ijesztő arcok, talán még RNR666 leftover lemezturka is. Előbbi Demented Are Go hillbilly hangszereléssel, utóbbi öhm... Demented Are Go sludge és speedmetal fanatikusok mancsaiban.

Előbbi évi 200 koncertet nyom, utóbbi már vagy 200 formáció romjaira épül. Az egyikben van béjndzsó meg mosódeszka (nyugi, véletlen se mosnak vele), utóbbiban meg egy hektó kisfröccs és egy marék meztelencsiga.

Egy kis echte autentik csóringer koldulásba is belefolyhatunk, ugyanis belépő hivatalosan nincs, kalapozás van viszont! (Én úrizálásra tekintettel egy ezrest bevágnék. Mármint a kalapba, nem belőle kifele.) Mindez halálpontosan este 8-10 között, a szabad ég szép szelei alatt, mindenki szégyenére, utána Desmond Schleckman AKA Schleki uraság bélvidéki balladái a lemezpultból. Egyébként ez egy 100-as Klubbal (Schleki szervezésével) végbemenő koprodukció is ez, nem véletlen, hogy őszájhósága ennyire invesztálva van a dologba, és mindig öröm nézni (néha hallani is) mikor ilyen szépen összefújja a szemetet a szél. Reméljük, lesz folytatása! Csak a gyülekezőkön múlik.

goddamn_gallow_montazs_png_--_eff.jpg

Annyira jó lesz, még én is mennék, de leszakadó térségben élek, ami gyakorlatilag minden a VII. kerületen kívül. A többieknek fel a gumicsimmát meg a lyukas hózent és irány a Dürer csütörtök este!

~

Katt a névjegyre további írásokért!
rs_nevjegyem_csak_nemesur_1.png

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr808902240

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum