RockStation

Vince Neilt egy állítólagos támadás miatt perelik

2016. július 18. - theshattered

motley_nova.jpgA tavaly év végén végleg sírba szállt Mötley Crüe énekesét, Vince Neilt 75000 dollárra pereli egy kaliforniai nő, akit elmondása szerint az énekes az áprilisi las vegasi tartózkodása alatt támadott meg. (Fotó: Máté Évi)

Neil állítólag akkor esett neki a nőnek, amikor egy aláírást szeretett volna szerezni az énekes vacsoratársától, Nicolas Cagetől az Aria Hotelben. A Broadly nevű lap beszámolója szerint a kereset az Egyesült Államok szövetségi ügyészségének lett beadva egy okleveles nővér, Kelly Guerrero által, aki állítólag akkor próbálta meg felhívni Cage figyelmét, amikor az Neillel és a Carrot Top nevű humoristával birkózott a hotel elhagyása közben.

A kereset szerint: "Ekkor, mivel Mr. Cage elengedte Vince Neilt és távozott onnan, Vince Neil megtámadta Kellyt mindenféle figyelmeztetés, vagy előzetes jel nélkül. Neil hátulról megragadta Kelly haját és addig rángatta őt, míg a padlón a hátára nem fektette."

Az ápolónő hozzátette, hogy Cage odasietett, hogy segítsen neki, fejfogást alkalmazott Neilen, majd ordította neki, hogy "fejezd be ezt a szarszágot azonnal". Amikor a színész elengedte, Neil állítólag egy másik nőt is megtámadott, aki a hotel bejáratán keresztül menekült el.

Guerrero állítása szerint az esetet a 14 éves fia is végignézte, a hotel biztonsági személyzete pedig visszanézte a történteket a zárt láncú hálózaton keresztül, mielőtt szabálysértés miatt riasztották volna a rendőröket.

A rá következő napon a nővér kivizsgálatatta magát a Desert Springs Hospital sürgősségi osztályán, ahol háti rándulást, vagy húzódást, nyaki rándulást, vagy húzódást és keresztcsonti zúzódást állapítottak meg. Amikor hazatért Santa Cruzba, a háziorvosa farokcsonttörést és egy súlyos, a bal csípőn található sérülést is diagnosztizált a fent említettek mellé.

Ha a támadás ténye bebizonyosodik, Neil maximum fél évnyi szabadságvesztésre számíthat. Most pedig következzen a videó az eset utánról, ahol tisztán látni, hogy Neilnek valószínűleg nem a gumibogyó szörp ütött be aznap.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr848896488

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum