RockStation

Corey Taylor az új Stone Sour albumról beszélt

2016. július 27. - theshattered

stone_sour_2015.jpgHabár még éppen a Marilyn Mansonnal közös amerikai Slipknot turnén van jelenése, a telefonokra és tiszteletlenségre igencsak érzékeny Corey Taylor már elkezdte a másik bandájának, a Stone Sour új lemezének a promócióját is. A House of Gold & Bones dupla konceptlemez utódja egyelőre még a munkaasztalon pihen, de Taylor igen lelkesen nyilatkozott róla. Ráadásul még az új Korn albumról és az ott való vendégszerepléséről is elhintett ezt-azt.

"Ez az egyik legjobb anyag, amit eddig megírtunk" - olvashatjuk a Loudwire-n az új Stone Sour lemezzel kapcsolatban - "Még egy kicsit emésztgetnem kell mielőtt felvennénk, de nemsokára kész lesz. Az legjobb az egészben, hogy egy csomó irányba el fogunk mozdulni, de az alapja az az igazi hard rock íz lesz, a majdnem modern / klasszikus értelemben véve. Lesz rajta néhány csipet punk is. Nagyon király hard rock / heavy metal cucc lesz. Itt van ez a rakat király alkotórész, amit még igazán sohasem térképeztünk fel magunknak. Most ezeknek köszönhetően egy kicsit jobban kitágítottuk a látóterünket. Egy kicsit talán szerteágazónak fog hangzani, de akkor fog igazán összeállni a kép, amikor mindenki hallani fogja majd az anyagot. Nagyon izgalmas lemez lesz."

Taylor az októberben megjelenő új Korn lemez, a The Serenity Of Suffering egyik dalában, az A Different Worldben is vendégeskedni fog, ahova személyesen a producer, Nick Raskulinecz hívta meg. "Szó szerint fogtam magam, lefoglaltam egy jegyet a másnapi járatra, elrepültem oda és felénekeltem. Kihoztam magamból a maximumot, de végül is ezért voltam ott. Nagyon király érzés volt."

Corey egy kis bepillantást is nyert a friss kukorica termésbe: "Volt egy kis igazi régifajta Korn íze a dolognak az első két album idejéből, amit én nagyon szeretek. Már alig várom, hogy mások is hallhassák. Ez lesz az egyik legjobb anyaguk, amit az elmúlt években megírtak. Olyan király lesz, hogy az emberek el fogják dobni az agyukat."

Ezek szerint a jelenlegi turné lezárása után a Slipknot újra pihenőpályára áll és a Stone Sour fog előrelépni. Mivel az előző, fent említett duplalemez 2012-2013-ban jelent meg (azóta pedig csak két feldolgozás EP jött ki a nevük alatt), reméljük, tényleg olyan erős lesz az immár Jim Root gitáros nélkül felvett anyag, mint amennyire a nagy dumás Corey állítja. Idővel úgyis kiderül.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr18916974

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum