RockStation

A Slayernél is közeledik a vég?

2016. augusztus 04. - theshattered

slayer-2015_1.jpgTegnap még az AC/DC lehetséges földbeállásáról írtunk, ma meg már a Slayer bizonytalan jövője a téma. Emberek, mi folyik itt!? Na persze ez utóbbit még nem kell teljesen készpénznek venni, hiszen a mindig nagyot mondó Kerry King nyilatkozata alapján, melyet az EMP Rockinvasionnek adott, következtettünk rá. De hogy is van ez igazából?

Az interjúban a gitáros kitért arra, hogy Tom Araya lelkesedése már nem a régi a legendás thrash brigáddal kapcsolatban, ami valljuk be, minden jóérzésű metalos számára szomorú hír. De lássuk a részleteket, mit is mondott erről King mester (a teljes videót lentebb találjátok):

"Nem mondja biztosra. De ő már csak ilyen. Nem tudom megmondani, hogy most tartogat valamit, vagy micsoda."

"Úgy értem, hogy én erre nem tudok válaszolni. Van egy csomó dolog, amit otthon van félbehagyva, mert nem tudom, hogy két év múlva is dolgozni fogok-e. Remélhetőleg a Slayerben leszek, igen. Mi mást is csinálnék? Amikor befejeztem a középsulit, egyből turnézni mentem."

De vajon a nagybetűs Kerry King tervezi-e a saját nyugdíjazását?

"Egyáltalán nem. Szó sincs róla, főleg, hogy ilyen jó lemezt adtunk ki. Még legalább egy-két lemez bennem van."

Reméljük is! És azt is, hogy Araya meggondolja magát és az a legalább egy-két lemez közös munkával fog kikerülni a boltok polcaira!

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr678933338

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

NZperX 2016.08.04. 10:49:09

Régóta köztudott, hogy Araya egy boldog házasságban élő, rendkívül családközpontú ember. Sok interjúban elmondta már, hogy mennyire bánja, hogy sokmindenből kimaradt a fia és a lánya gyerekkorából és mennyire hiányoznak neki, amikor távol vannak. Amikor a most kb. 20 éves lánya született, közel két hónapig nem is látta a turnézás miatt.
54 éves, a semmiből, bevándorlóként lett generációs ikon, az otthonuk egy texasi birtok, ahol imád élni, imád az állataival foglalkozni - hogy őszinte legyek, én teljesen megérteném, ha nem akarna több turnét, még akkor is, ha Slayer fanként természetesen hiányoznának az új lemezek, a koncertek.

2016.08.04. 21:43:50

Lehet hülyén fog hangozni, de miért kell feltétlenül turnézni? Csinálnak lemezeket, mi szépen hallgatjuk, örülünk, és ennyi.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum