RockStation

Koncerten megsérült rajongónál járt a Megadeth

2016. augusztus 08. - theshattered

megadeth_2015_1.jpgA Rockmaratonos eset után páran jó eséllyel szinte hallani sem akarnak a veterán thrash zenekarról, de hogy kicsit javítsuk az ázsiójukat, most egy "jóarc" kategóriába eső cselekedetükről számolunk be. Történt ugyanis, hogy Mustaineék argentin koncertjén az egyik látogató az ott szerzett sérülései miatt kórházba került, a zenekar pedig úgy döntött, hogy elmennek és meglátogatják a szerencsétlenül járt rajongót.

A srácot állítólag akkor támadták meg, amikor összetűzésbe keveredett egy nővel, aki megpróbálta ellopni a tárcáját. Amikor a vita egyre hevesebbé vált egy "túlsúlyos ember sapkában" odalépett és háromszor mellkason és alkaron szúrta". Emberünk komoly sérülést szerencsére nem szenvedett, végig stabil állapotban maradt. A lent látható videón megnézhetitek a teljes beszámolót, melyben az esetről és a látogatásról is szó estik. Spanyolosok előnyben!

A zenekar kedvelőinek jó hír, hogy Dave Mustaine egy nemrégiben adott interjúja szerint még "legalább két albumra" tervez a bandával.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr489854870

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum