RockStation

Megérkezett Corey Taylor válasza Glen Bentonnak

2016. augusztus 10. - theshattered

coreytaylornashville2016newmask_638.jpgTegnap hoztuk le a hírt, hogy a Deicide főnök Glen Benton csúnyán kiakadt a Slipknotra, különösen az énekesre, Corey Taylorra egy állítólagos turnés ígéret be nem váltása miatt. Persze az iowaiak pacsirtájának sem kell a szomszédba menni némi véleménynyilvánításért, így már meg is érkezett az egyébként finomabb hangvételű replika.

"Minden tiszteletem Glené és a Deicide-é, de hogy őszinte legyek, nem emlékszem semmilyen ehhez hasonló ígéretre. Nem azt állítom, hogy a zenekarból más nem mondhatott ilyet. Ami biztos, hogy én nem. De mivel én vagyok az énekes, gondolom én vagyok a célpont is.

Ha szeretne a részletekről beszélni, akármikor leülhetünk. Szoktunk a turnékra felkéréseket fogadni. Mindet megnézzük. A Deicide egyetlen turnénkra sem jelentkezett, erre biztosan emlékszem. Ha utálni akar, gyerünk, álljon be a sorba. Úgyis mindenki ki van akadva rám. De ne mondjatok baromságokat a barátaimról és ne állítsatok olyan dolgokat, amelyek kib*szottul nem igazak!"

Szerintetek fog folytatódni a cicaharc? Vagy csak tényleg egy figyelemfelhívó megmozdulásról volt szó? Vajon lesz közös Deicide-Slipknot turné? Kérdés van bőven, a választ csak az idő döntheti el.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr7910115870

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

NZperX 2016.08.10. 15:55:03

A Deicide az elmúlt 5 lemezéből az azóta eltelt 12 év alatt összesen, hivatalosan az USÁ-ban 23.900 példányt adott el. Tehát átlagban 4780 darabot. Magyarra fordítva a lőtéri sánta kutyát sem érdeklik.
Nem csoda, hogy szívesen turnézna a Slipknot-tal, akik bár túl vannak a zeniten, de stabil A kategóriás headlinerek mindenhol, akkora tömeg előtt játszanak esténként, amiről Benton csak álmodozik.

DarkFuture 2016.08.10. 20:21:15

@NZperX: Azt viszont elfelejted,hogy a Deicide nem mainstream metalcore hulladékot játszik bohócsapkában mint a Slipknot.

NZperX 2016.08.11. 07:19:03

@DarkFuture: Szerintem a Slipknot jóval több, mint amit írsz, az Iowa pl. simán akkora ikonikus, stílusteremtő lemez, mint mondjuk a Roots a Seputól. A bohócsipkák csak a show részei, a dalok messze túlmutatnak a "metalcore hulladékon".
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum