RockStation

Újra robbant a Taylor-bomba, újabb Slipknot rajongó lett kidobva a koncertről

2016. augusztus 16. - theshattered

coreytaylornashville2016newmask_638.jpgA Slipknot / Stone Sour frontember Corey Taylor mostanában egyre jobban ki van hegyezve a rosszalkodó koncertlátogatókra, legyen az akár mobilozó, vagy egy tiszteletlen srác... Most ki tudja miért, Taylor a múlt hét szombati koncerten megint fennakadt az egyik rajongó viselkedésén, repült is abban a pillanatban.

Ahogy a lenti videón is látszik (kb. 3:05-től), Taylor a Psychosocial közben hintette el eme mondatokat: "Hé, hé, dobjátok ki azt a p*csába! Ki vele! Azt a szemüvegest anyaszomorítót, dobjátok ki! Azt a szemüveges srácot, azt a szemüvegest!"

Egy rajongó közelről is látta az esetet: "Ott voltam! Csak azt hallottam, hogy 'Azt a szemüveges anyaszomorítót. Dobjátok ki a p*csába'. Ez volt a negyedik koncertem, de még sosem láttam ilyet."

Egy másik rajongó elmondása szerint: "Ott voltam a korláton, amikor kivették a srácot. Elég harcias volt, úgy kellett kirángatni. Egy másik srácot is kiszedtek crowd surfölés után, ő megpróbált felmászni a színpadra. Kitaposták a belét is."

Szóval fiúk/lányok, okosan a koncerteken, mert Corey bácsi figyel és ki tudja, mi piszkálja éppen a csőrét!

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr7410415454

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

teddypicker 2016.08.17. 20:24:01

azokat is kellene vezetni akik kameráznak ahelyett hogy inkább zúznának..idióták
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum