RockStation

A rajongók áttörték a biztonsági kordont, levonult a színpadról a Megadeth

2016. augusztus 23. - theshattered

megadeth_2015_1.jpgÖt dal után félbeszakította a paraguayi koncertjét a Megadeth, mivel a felbolydult rajongók szétszedték a biztonsági kordont. Az esetnek több sérültje is volt, a reakcióról készült videó lentebb látható.

Dave Mustaine állítása szerint három biztonsági őr sérült meg a fennforgás közben, amikor több száz rajongó együttesen rontott neki a kordonnak, ezzel komoly biztonsági kockázatot okozva. Mustaine ezután egy nyilatkozatot tett közzé mind a rajongók, mind a zenekar biztonságának fontosságáról:

"Kedves Paraguay! Miután mind a három kordon összetört és rajongók százai mentek neki három biztonsági őrnek, majdnem megölve egy női rajongót, sajnos meg kellett szakítanunk az előadást.

Kérjük, értsétek meg, hogy a ti biztonságotok legalább olyan fontos, mint a miénk és mégis miután az összes biztonsági őr bement a pitbe, valaki feljutott a színpadra, majd még egy üveget is eldobtak. Mihelyst újraszervezzük a koncertet, azonnal tudatni fogunk titeket róla.

Az egész kicsúszott a kezünkből, így amikor visszatérünk egy másik helyszínt, biztonsági személyzetet és promotert fogunk alkalmazni. Még egyszer, Lo siento mucho."

A megszakított buliról így vélekedett a tömeg:

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr4211357726

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bcrics 2016.12.22. 02:02:05

Ha-ha, paraguay nem szarral dobalozik.

Kedves párágváj!
Legkozelebb avokadot dobjatok fel, arra valszeg visszajon dzsepetto mester.
Mucsacso graciasz.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum