RockStation

Hallgasd meg a Verbal Razors új lemezét! - Vagyis az év egyik legjobb thrash lemezét!

2016. augusztus 24. - csubeszshuriken

00.jpgA négy tagú francia thrash / crossover vonalon mozgó csapat sem közöl magáról saját rajongói oldalukon túl sok mindent, úgy hogy mi sem fogjuk információkkal túl cifrázni ezt a bevezetőt. A lényeg úgy is az, amit letettek az asztalra. Az pedig így sem lesz kevés.

A Tours városában tanyázó csapatnak ez a harmadik nagylemeze, amit Misleading Innocence címmel hoztak ki nagyjából 6 hónappal ezelőtt az év elején. Mi azonban úgy éreztük erről, ha a világ főleg haszontalan java le is csúszik, egy jó és hasznos Rockstation olvasónál ez semmikép se legyen így. Ugyanis az itt emlegetett Verbal Razors zenészei bizony arra érdemes művészek, hogy bele legyenek tolva az arcba. Flottul összerakott új lemezükkel együtt, amin tíz hibátlan dal található a thrash huszonegyedik századi új hullámának jegyében. Ami amúgy azért jó, mert nem rossz! Szóval play klikk, azt csatt!

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr7311648782

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum