RockStation

Reggeli nótacsokor: itt az új Meshuggah, Hammerfall, In Flames és King 810 dal!

2016. augusztus 26. - theshattered

dalcsokor.jpgA tegnapi napon iszonyat mennyiségű dal debütált az Internet végtelen mezőin, ezért szokásunktól eltérően most egy cikkben kötegelünk össze több friss szösszenetet és azoknak videóit. Elsősorban az északi vidékek képviselői voltak aktívak, de csak-csak becsusszant egy ropogós amcsi nóta is. Kinek melyik jön be a legjobban?

Elsőként érkezzen a svéd matekmetal császárok, a Meshuggah friss dala, a Born In Dissonance, melyet a szemfülesebb olvasóink már tegnap is elcsíphettek a Facebookon.

A január 31-én hazánkba érkező Hammerfall friss lemeze, a Built to Last november 4-én jelenik majd meg, de már itt is van az első fecske, a The Sacred Vow (igen, tudjuk, hogy korábbi dal, de jobb későn, mint soha).

A hamarosan egy koncert DVD-t kiadó In Flames új korongja, a Battles november 11-től lesz majd kapható az arra érdemes boltokban, a The End pedig már most szabadon hallgatható.

A King 810 már - ha jól számoljuk - a harmadik dalt mutatja meg a szeptember 16-ra várható friss termésről, a la petite mort or a conversation with god-ról (nem elírás, ők is kisbetűvel hirdetik), ennek a címe Alpha & Omega.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr9411652340

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Slepy 2016.08.26. 15:46:16

HAMMERFALL - The Sacred Vow
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum