RockStation

Phil Rudd szívrohamot kapott, de lazára vette

2016. szeptember 01. - theshattered

phil_rudd_2015.jpgNem mondhatnánk, hogy Phil Rudd körül ne zajlana az élet. A tavalyi év folyamán több időt töltött a bíróságon, mint az AC/DC-ben, ráadásul mióta eltűnt a nyilvánosság szeme elől, még egy szívrohamon is átesett a nagy 2/4 osztó. Persze egy friss interjúban azt is elárulta, hogy mit gondol az anyazenekara és Axl Rose együttműködéséről.

"Hát, igen, volt egy kib*szott szívrohamom, de már jól vagyok, kaptam egy szívkatétert is." - mondta a legenda a New Zealand Heraldnak - "Csak sétálgattam otthon, amikor hát, viccesen kezdtem érezni magam. Tudod, hogy kell viccesen érezni? Egy furcsa fájdalmat éreztem a mellkasomban, így a házvezetőm elvitt a kórházba, ahol amikor összeszedtek és megcsináltak mindent vizsgálatot, kiderült, hogy egy komoly szívrohamom volt... az artériám elzáródott, benn akartak tartani, hogy megoperáljanak. Ezután kilógtam a boltba, hogy cigit vegyek, majd rájöttem, hogy nincs kocsim, szóval hazamentem a Ferrariért és visszakocsikáztam a kórházba."

"Ha Angus azt szerette volna, hogy játszak velük, rajtam nem múlt volna... de nem igazán akarok én Axl Rose-zal együtt zenélni... Nem igazán komázom." - nyilatkozta Rudd az AXL/DC-ről.

Habár 8 hónapnyi házi őrizeten és 6 hónap felfüggesztett börtönön van túl, ráadásul a pénztárcája is könnyebb lett 120000 dollárral (egy halálos fenyegetés, valamit kannabisz és metamfetamin birtoklása miatt), Rudd mégis azt állítja, hogy mostanában jobb lett az élete: "Voltak hibáim, de már jól vagyok. Az élet szép. Jó kedvű vagyok és egészséges. Nagyon köszönöm a rajongók támogatását, hogy segítettek átesni ezen az egészen, tudjátok, a nehéz időkön. Már alig várom, hogy zenélhessek nekik, nagyon oda fog verni!"

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr7411666840

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Coligny 2016.09.01. 13:30:42

Biztos nagyon unjátok már, de muszáj: Rose-zal...

RobertJ 2016.09.04. 09:03:26

A "funny" nem csak vicceset jelent. Ebben a kontextusban furcsa, fura. Nem szleng es nem is jopofasagbol hasznalta a szavakat. A 90 eves nagymami is pont azt a szot hasznalta volna.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum