RockStation

Itt a Rammstein tequila. Innád?

2016. szeptember 03. - theshattered

rammstein_2012.jpgMár szinte nincs olyan nagyobb produkció, aki nem állt volna elő valami torokfrissítővel. A Rammstein is épp elérkezettnek látta az időt arra, hogy bővítsék a merch készletet és ellentmondva a trendnek (na, majd pont ők nem, ugye?) sör, vagy bor helyett tequilával szállnak be a piacra.

"Kézzel készítve és palackozva, kizárólag a Rammstein részére: a mexikóból származó Tequila Reposado-t legalább nyolc hónapig érlelték francia tölgyfahordókban. A gyümölcs és agave aromák vanília és karamell ízekkel párosulva garantálják a selymességet és az édes utóízt. A színe világos aranysárga.

A hátsó oldalon összevarrt bőrcsomagolás 100%-ban kézzel készített. A 260 grammos öntöttvas dugó a Rammstein logó 3D-s mására lett mintázva.

0,7l

38% alkoholtartalom

100%-ban Blue Weber Agavéból készült Tequila Reposado."

A körülbelül 80 eurós itókát szigorúan Európai terjesztésre gyártották, aki megkívánta volna, ITT tud lecsapni rá.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr4111672842

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum