RockStation

Mit is keres az AC/DC-s Chris Slade fejénél a két lábdob?

2016. szeptember 12. - theshattered

acdc_2015.jpgBizonyára már ti is megfigyeltétek, hogy Chris Slade, az AC/DC dobosa két, fejmagasságban tartott lábdobbal gazdagítja a cájgot. De honnan jött, ez az egyébként a Thunderstruck videóban is jól látható innováció?

"Az egész a Thunderstruck klipjében jelent meg először. Amikor felvettük a dalt, úgy voltam vele, hogy 'Videót fogunk csinálni. Miért ne lehetne egy kicsit feldobni az egészet?'. Mondtam Dicknek (Jones - dobtechnikus), hogy 'Akarok egy-egy lábdobot ide és ide.' Erre ő: 'Micsoda? Akarsz egy lábdobot ide, meg egy lábdobot...' 'Igen' mondtam 'Kb. fejmagasságban, valahogy így'.

Erre mondta: 'Rendben, főnök' (nevet) A rá következő napon megcsinálta az egészet a tartószerkezetekkel együtt, aztán azóta mindig így játszom."

Az egész interjút itt találjátok:

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr9111695085

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum