RockStation

Hivatalosan is Mikkey Dee lett a Scorpions új dobosa!

2016. szeptember 13. - theshattered

scorpions_mikkey.jpgA jobb létre szenderült Motörhead dobmágusa, Mikkey Dee lett a germán rockzene titánjainak új bőrcséplője. Az ismeretlen egészségügyi okokból parkolópályára állított James Kottak ezzel a döntéssel úgy néz ki, véglegesen kikerült a Scorpionsból.

"Szeretnénk megköszönni Jamesnek a zenekarban eltöltött sok-sok évet és az eddigi barátságát. Megértjük és tiszteletben tartjuk, hogy időre van szüksége a gyógyulásának utolsó szakaszában. Mivel hihetetlenül sikeres koncerteket adtuk az USÁ-ban, Európában és Ázsiában, biztosak vagyunk benne, hogy Mikkey Dee személyében egy fantasztikus dobost találtunk. Új energiát hozott a zenekarba, már nagyon várjuk, hogy mit hoz a közös jövőnk" - nyilatkozta a zenekar.

"Nagyon megtisztelve és nagyon szerencsésnek értem magam, hogy még mindig ebben a ligában dobolhatok. A Scorpions dalain nőttem fel, mindig is szerettem a bandát. Nagyon régóta barátok vagyunk, így az utazás és a zenélés is nagyon jó volt Klausszal, Rudolffal, Matthiasszal és Pawellel, a stáb is hihetetlenül profi. A Scorpions rajongók is szívesen fogadtak, nagyszerű érzés volt találkozni a fanatikus Motörhead rajongókkal a turnén." - tette hozzá a Facebookon Dee.

"Majdnem 25 csodálatos évet töltöttem el a barátaimmal és testvéreimmel, Lemmyvel és Phillel a Motörheadben, így mindig is az lesz a dobjátékom egyik alappillére. Lemmy mindig is tisztelte és igazi rockbandának gondolta a Scorpionst, így biztos vagyok benne, hogy ott fent ő is büszke rám, hogy sikerült továbbállni és egy ilyen szintű zenekarban tudtam folytatni." - tette hozzá a dobos legenda.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr6711700543

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum