RockStation

Cleveland hardcore újratöltve! - Hallgasd meg a Gazzan első kislemezét!

2016. szeptember 27. - csubeszshuriken

gazzan-frank-garcia--1024x423_1.jpgA sajátos, főleg a metálból jól építkező és azt a hardcore, illetve a borúsabb crust hangulatával pengén ötvöző clevelandi vonal is külön sziget az extrém zenék területén. Ennek a szigetnek pedig mindig is az Integrity volt az egyik legfajsúlyosabb zászlóshajója. Ők voltak az a banda, akik a műfajon belül valami merőben mást kezdtek játszani a kilencvenes évek elején...

Ez az egyedülálló hangzás pedig nagyban köszönhető a Melnick tesóknak, azaz az Aaron és Leon felállású testvérpárnak, akik mondjuk tíz év fennállás és a leginkább klasszikus négy első lemez után otthagyták az Integrity sorait. Ahogy tette azt, az oda később érkező Blaze Tishko gitáros és a minden poszton játszó Rob Orr is végül. Most azonban ez a négyes, vagyis az Integrity különböző időszakainak négy ex tagja hoztak össze bandát Gazzan név alatt, és jelentettek meg egy ígéretes és hiánypótló kislemezt nem rég, ami bár sokkal több metál hatást ütköztet ki megszólalásában, mégis magán hordozza a clevo vonal súlyosan sajátos jegyeit. Ezt a négyszámos anyagot pörgethetitek meg teljes egészében itt és most.

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr1911744827

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum