RockStation

Pengeéles skandináv hardcore vonal - Új számok a City Keys formációtól

2016. szeptember 30. - csubeszshuriken

city-keys-hc-band-636x384.jpgAz Anchor neve talán nem mindenkinek ismeretlen. A göteborgi hardcore csapat négy remek lemezt hozott össze az elmúlt nyolc évben. Ebben pedig vaskos szerepe volt Mattias nevű gitárosuknak, aki úgy tűnik megállíthatatlan forma. Alig pár hete ugyanis jöttek a hírek, hogy összehozott egy The Loveless Church nevű poszt rock formációt, máris itt az újabb hír vele kapcsolatban.

Méghozzá egy másik csapat, ami inkább viheti majd az Anchor örökségét tovább. A City Keys Mattias mellett még három taggal bír, akik ismerősek lehetnek a skandináv és a német színtér más bandáiból. Velük viszi tehát tovább a gitáros a straight edge vonalat, és alkot brutális erővel friss, combos cuccot, aminek első fejezete egy kislemez lesz négy számmal és Tip the Scale címmel. Ez pedig október 21 - én jelenik majd meg hivatalosan, és vendégszerepel majd rajta Johannes Persson a Cult Of Luna és Daniel a texasi Die Young frontembere is. A City Keys két új nótáját pedig azonnal meghallgathatod itt és most.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr7311752871

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum