RockStation

A Walking Dead egyik főhőse Darryl belepengethetett élőben az Anthrax Indians című klasszikusába

2016. október 09. - csubeszshuriken

007df030-3388-476f-9409-6e105dacacba.jpgAkik követik az Anthrax zenekar megosztásait, nyilatkozatait, azok jól tudhatják a zenekar tagjai szintén nagy rajongói az itthon is népszerű Walking Dead sorozatnak. Amiben a felismerhetetlenségig elmaszkírozott Scott Ian buráját egyszer szét is trancsírozzák, mint zombi statisztájaként. Ami többek között azért volt lehetséges, mert a szakállkirály gitárlegenda nagy cimborája a sorozat rendezőjének, aki nem más, mint Greg Nicotero. A közös sztori azonban itt még nem ért véget.

A közelmúltban mikor az Anthrax Atlanta államban adott koncertet, az egész zenekart meghívta a rendező az új évad forgatási helyszínére, ahol egy egész napot eltölthettek, bandázgatva a színészekkel is. A nap lezárásaként pedig a zenekar hívta meg a stábot az esti koncertjére, ahol Greg és Norman Reedus, aki a sorozatban Darryl szerepét játssza meg is jelentek. Majd egy Frank Bello fejéből kipattant ötlet alapján, biztatta a sorozat sztárját, az utolsó számnál kapjon basszusgitárt a nyakába és pengessen bele az Indians című Anthrax klasszikusba. Amire Norman először nemet mondott, de később rávágta"nyomassuk". Hogy mi történt aztán azt egy rövid videóban a zenekar tette közzé a saját rajongói oldalán. Jó kis deal lett ez, cserébe az új éved kulissza titkaiért, amikbe a banda már belepillanthatott.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr1911782345

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum