RockStation

Habár kétlemeznyi új anyaguk van, csak 5 dal ugorja meg a szintet a Toolnál

2016. október 27. - theshattered

tool2016.pngKészül, igen, készül...get! A metal underground kvázi Chinese Democracyjával kapcsolatban már kismillió vélt/valós hír látott napvilágot, kezdve azzal, hogy készül, egészen már egy ténylegesnek hitt kétlemezes dallistájáig, dalhosszokig, minden. Ezúttal egy kicsit konkrétabb rajongói beszámolóval gazdagodott az új Tool albumra való várakozás epikus eszmei vesszőfutása.

A már említett rajongó egy VIP találkozó után tette közzé az azóta már törölt Reddit bejegyzését:

"Nagyon sokat tanultam a zenekar belső életéről az Adammel tartott kérdezz-felelek alatt. 150-en voltunk vele együtt a helyiségben és az egész nagyon emberközeli volt. Játszott nekünk, beszélt arról is, hogy ő és Justin hogyan próbálnak 5/7-es ritmust létrehozni. Játszott egy riffet is, ami rajta lesz az új lemezen. Azt mondta, hogy két albumra való zenéjük is van, de jelen állás szerint csak 5 dal az, ami megugorja az általuk felállított lécet. Adam, Justin és Danny olyan délután 1-4 körül vannak a stúdióban, azt hiszem, kedd-csütörtök között mondta. Aztán ha a hangszeres részek 90%-a megvan, kerül Maynard a képbe (ő így szeret dolgozni)."

Most, hogy már ezt is tudjuk, nincs mit tenni, mint várni, várni, várakozni. Egyszer már csak eljön a nagy nap... Addig jöjjön egy régi klasszikus:

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr811842813

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum