RockStation

Jön a sórgorékhoz a Metallica és a Guns N' Roses is?

2016. október 27. - theshattered

0metallica2010_18.jpgNem feltétlenül szeretünk találgatásokba belemenni, hiszen azoknak egy része általában kacsának bizonyul, viszont abba is bele kell gondolni, hogy bizony nem csörög a haraszt... Az egyik osztrák netes híroldal a napokban egy olyan előkelő listával állt elő a jövő évi nagykoncerteket illetően, amelyre nem tudunk nem odafigyelni. A lista szerint a Rolling Stones mellett akár még a Guns N' Roses, a Bon Jovi és a Metallica is ellátogathat a sógorékhoz.

Nyilván ezek még nem kőbe vésett információk, hiszen a hivatalos bejelentések nem történtek meg, de ha egy sajtótermék ilyenekről tudni vél, az már jelenthet valamit. Na, de nézzük csak, mik lehetnek a számunkra is kedves opciók:

Rolling Stones Donauinsel ismeretlen dátum
Die Toten Hosen Donauinsel június 5.
Coldplay Bécs, Stadion június 11.
Green Day Novarock június 15–17.
Guns N’ Roses Bécs, Stadion ismeretlen dátum
Bon Jovi Bécs, ismeretlen dátum
U2 Bécs, Stadthalle ismeretlen dátum
Metallica Bécs, Stadthalle ismeretlen dátum

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr7011843085

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum