RockStation

Mindenki nyugodjon le a ...! - Az összes új Metallica dal videót fog kapni

2016. november 03. - theshattered

metallica2016.jpegHétfőn este debütált a Metallica új dala, az Atlas, Rise!, mely már a harmadik előzetes a két hét múlva megjelenő új nagylemezükről, a Hardwired... To Self-Destructról. Hogy tutira menjenek Metallicáék, egy egészen meredek, de a mai trendeket figyelembe véve annyira nem is meglepő ötlettel álltak elő.

Lars apánk ugyanis elhintette egy nem is olyan régi interjújában, hogy a két CD-n megjelenő, majd' 80 perces album mindegyik dalára kisfilm fog majd készülni, így lesz mit nézni a Metallica rajongóinak. Az eddig leforgatott videók, a borító és a dallista lentebb látható, a következő klipes dal, amelyre már a rajongói felhívás is megtörtént, feltehetőleg a Lemmy tiszteletére írt Murder One lesz.


metallica-hardwired-album.jpeg
Első lemez:

Hardwired
Atlas, Rise!
Now That We’re Dead
Moth Into Flame
Am I Savage?
Halo On Fire

Második lemez:

Confusion
Dream No More
ManUNkind
Here Comes Revenge
Murder One
Spit Out The Bone

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr2311926719

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum