RockStation

Marty Friedman lett Japán kulturális nagykövete

2016. november 09. - theshattered

friedman.pngHatalmas megtiszteltetés érte a Megadeth klasszikus érájának gitárosát, Marty Friedmant. Talán ismeretes, hogy a gitáros egy jó ideje már Japánban él és munkálkodik, az elmúlt 10 évben egy rakat szólólemezt is kiadott a távoli államban. Most viszont, ha lehet (és ez nagyon jól demonstrálja, mennyire is kedvelik őt), még nagyobb lett az ázsiója a keleti országban.

Történt ugyanis, hogy a Felkelő Nap országában egyébként is hiper-szuper világsztárként kezelt gitárost megválasztották Japán kulturális nagykövetévé, az ő feladata lesz többek között, hogy a 2020-as tokiói olimpiát is képviselje ország-világ előtt. Mi ez, ha nem megtiszteltetés?

Habár saját elmondása szerint nem szereti a kézfogásokat, most úgy néz ki, kivételt tett a húrmágus.

A jövőre megjelenő, egyelőre még cím nélküli, de intenzívnek ígért új nagylemezen az alábbi, a Shiningos Jorgen Munkebyvel közösen rögzített dal is megtalálható lesz:

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr5611944455

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum