RockStation

Grand Mexican Warlock koncert november 17-én az Akvárium Klubban!

Vendég: ​a ​​Kamikaze Scotsmen​ és ​a SONYA​ zenekarok

2016. november 11. - sunthatneversets

gmw_press2016.jpg

A köztudatba szupergroupként berobbant Grand Mexican Warlock 2009 óta meghatározó szereplője a magyarországi zenei életnek. Pszichedelikus rockjukkal az elmúlt 6 év során a hazai klubok és fesztiválok mellett megjárták Európa számos színpadát is. Ezidáig három nagylemezük látott napvilágot, a debütáló Aeons album 2010-ben, majd 2014-ben a Hell Sweet Hell, harmadikként pedig ez év márciusában a szimplán III címet viselő korong, mely CD formátum mellett vinylen és kazettán is megjelent. Mindhárom lemez kiemelt figyelmet, valamint számos elismerést és díjat kapott mind a közönség, mind a szakma részéről. Az évek során két alkalommal is meghívást kaptak a Petőfi Rádió Akusztik műsorába, valamint kis költségvetésű, ám annál ötletesebb videóklipjeik mellett egy 3D-s stúdió live session is rögzítésre került.

Az idén ötéves Kamikaze Scotsmen két kislemez és számtalan koncert után viszonylag csöndesebb oldalát mutatta az elmúlt két évben. Ennek végeredményeként a zenekar büszkén mutatja be első nagylemezét, a Modern Day Gardening-et, melynek tizenegy száma az - immáron - négy tag szélsőséges, egyszerre könnyed és feszült személyes tere és legfőbb menedéke volt az elmúlt időszakban.

A SONYA zenekar 2013-ban alakult 5 tagú, kezdetben két dobossal működő formáció. Legismertebb videoklipes daluk a Viva Comet dij nyertes Kitchenfloor. Nem rég jelent meg legújabb videójuk, ami a Krypta című dalukhoz készült és amit jelenleg a zenekar legkiforrottabb dalaként emlegetnek. A 2015 októberében megjelent Celine Gibassier című ep-jük után hamarosan újabb 5 dalos anyaggal jelentkeznek.

További infók ITT.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr4111949535

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum