RockStation

Floor Jansen szerint a Slayer egyenesen szörnyű

2016. december 01. - theshattered

nightwish-with-floor-jansen-2012-15.jpgMindenkinek megvan a maga véleménye, sőt, mindenki más ágát szereti a rock- és metalzenéknek is, emiatt ki is alakulhatnak érdekegyeztetési különbségek két különböző banda rajongói között. Ez ki hogyan rendezi le, vérmérséklet kérdése. Az éppen kisbabát váró Floor Jansen például a Slayert horda le a padlóig (no pun intended) egy nemrégiben adott interjúban.

A Team Rock által feltett "mi a legmetalabb album, amit birtokolsz?" kérdésre a következőt válaszolta a holland énekesnő: "Leginkább metalt hallgatok, szóval az összes lemezem metal album. De mi a legmetalabb? A legtöbben Slayert mondanának, de szerintem ők egy rettenetes zenekar. Hihetetlenül unalmas. Szörnyű. Jó eséllyel nem metal ilyet mondani, de ez egy személyes vélemény."

Ti egyetértetek Floorral? Szerintetek mi a legmetalabb zenekar "evör"? És vajon szerintetek hogy áll a Nightwish klasszikusához, a Kín-Slayerhez :) ?

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr5812013136

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Baromméter 2016.12.01. 14:38:05

Huhh, de belegázoltak itt a Slayer-hívők lelkébe :) még szerencse, hogy Kerry mindig visszafogottan nyilatkozik.

A belinkelt Kinslayert amúgy Tarja énekli, szerintem Floorral elő sem adták még.

ngbr 2016.12.01. 15:19:57

Az most baj, hogy nem szereti?
Araya meg valószínűleg a Nightwish-t nem szereti.
Én meg szeretem mindkettőt.

Jurancsik Eszter 2016.12.01. 16:29:32

Én 2001-ben hallgattam utoljára Szléjört, az akkori lemezük tetszett. A többi merő önlenyúlás. Kiégtek. Jó lenne pár év szünet nekik, talán később ismét tudnának élvezhető anyagot készíteni. Szerintem mindig is egy túlértékelt zenekar voltak. Floort megkérdezték, elmondta a véleményét, ennyi, nem szeretheti mindenki a Slayert. Amúgy meg Kerry is lehordott jó pár bandát, és ennél jóval taplóbb stílusban... most visszanyalt a fagyi.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum