RockStation

Dave Mustaine egy újabb Big Four-turnét szeretne, ráadásul az új Metallica lemez is egészen bejön neki

2016. december 07. - theshattered

megadeth_2015_1.jpgThrash szempontból combos kis évet zárunk idén, hiszen a Big Four négy zenekarából három, azaz a Metallica, a Megadeth és az Anthrax is új lemezzel jelentkezett, ráadásul a Slayer is tavaly szeptemberben pakolta le az asztalra a Repentlesst. Erre az alkalomra csapna le az öreg Dave, hogy újraélessze a Big Four-turnét, ráadásul mindezt úgy, hogy - enyhén marketing-ízűen - a Metallica friss lemezéről is egész jókat mondott.

"Mindig is értékeltem a tehetséget a Metallicában." - mondta Mustaine - "Minden zenekarnak megvannak az erősségei és gyengeségei. De azok alapján, amit hallottam róla, szerintem ez egy jó lemez lett."

És arról, hogy mit szólna ahhoz, hogy mit szólna, ha megint összeállna a Big Four: "Mivel mind a négy zenekar körülbelül 12 hónapon belül új lemezzel jelentkezett, nagyon jó lenne. A nagy kérdés most már csak az, hogy a felső erők hozzájárulnak-e ahhoz, hogy újabb Big Four dátumokat tudjunk szervezni."... "Amikor a rajongók minden idők négy legnagyobb heavy metal zenekarát láthatják egyszerre, az olyan valami, amit még az unokájának is mesélni fog."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr9712030093

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum