RockStation

Elképesztő - Egy nap alatt több mint egymillió jegy fogyott a Guns N’ Roses koncertjeire

2016. december 10. - sunthatneversets

guns_n_roses_2016.jpg

Hivatalosan tegnap kezdődött meg a Guns N’ Roses Not In This Lifetime turnéjának európai és kanadai koncertjeire a jegyértékesítés. Mit ne mondjunk egészen elképesztő méreteket öltött a zenekar iránti érdeklődés.

Mindössze huszonnégy óra alatt több mint egymillió (!) jegy talált gazdára a zenekar húsz európai és hat kanadai koncertjére. További 10 észak-amerikai bulira pedig pedig még  csak ma indul az értékesítés. A banda Londonban egy plusz koncertet iktatott be, de a Madridi koncert is majdnem teltházas. Ugyan hivatalosan még egyik európai stadionbulira sem került ki a sold out tábla, de aki látni akarja a zenekart az gyorsan cselekedjen mert órák kérdése az egész.

A mostani eladásokkal együtt a zenekar összesen már több mint hárommillió koncertbelépőt értékesített a Not In This Lifetime turnéra. A zenekar az idei 25 észak-amerikai koncerten 116,8 millió dollárnyi jegybevételt ért el, és 1,048 millió embernek játszott. Ráadásul gyakorlatilag mindegyik koncertjük teltházas volt, ami a mai zenei bizniszben, figyelembe véve, hogy szinte csak stadionokban játszottak, valami egészen elképesztő eredmény. 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr2312037931

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum