RockStation

Turnéra indul az új lemezzel és a The Joshua Tree-vel a U2?

2016. december 27. - sunthatneversets

u2_2016.jpg

Azt egy ideje már lehet tudni Bono nyilatkozatai alapján , hogy jövőre új lemezt ad ki a U2, hiszen Songs Of Experience címmel érkezik a 2014-es Songs of Innocence folytatása. Emellett viszont jövőre lesz 30 éves a U2 legsikeresebb lemeze, a The Joshua Tree is.

A zenekar karácsonykor közzétett Facebookos videójában tovább fokozzák az izgalmakat, ugyanis Bono elmondja, hogy az új lemez mellett a The Joshua Tree harmincéves jubileuma alkalmából különleges koncertekre készülnek. Hogy a koncertek mitől lesznek különlegesek azt még nem tudni, de a pletykák szerint tavasszal észak-amerikai stadionkoncertekkel indítanak. A koncertekbe talán még egy elejétől végéig eljátszott The Joshua Tree is belefér.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr4112075275

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum