RockStation

Új csellistával indítja az évet a Képzelt Város

2017. január 18. - sunthatneversets

kepzelt_varos_2017_komroczki_diana.jpg

A Képzelt Város január 25-én játszik először megújult felállásban, az A38-on mutatják be új csellistájukat és csendülnek fel áthangszerelve a régi dalok. Előttük The Devil’s Trade zenél. (Fotó: Komróczki Diána)

A Képzelt Város zenekar életében tavaly lezárult egy korszak, két oszlopos tagjától, Barta Gyöngyi csellistától és Kocsis Szilveszter basszusgitárostól is elbúcsúzott. A búcsú azonban újításokat és friss energiákat is hozott a zenekar életébe: Győrffy Máté, a zenekar gitárosa átveszi a basszusgitárt, a cselló mögött pedig egy új tagot, Bos Michaela Lillát köszönthetjük, akinek rajongóként már egyáltalán nem voltak újak a Képzelt Város dalok. Szeptember óta zajlik a közös munka, most azonban végre a rajongók is élőben hallhatják az új felállást, a régebbi áthangszerelt számok mellett egy két teljesen friss dal is hallható lesz. Ahogy a búcsú, úgy az új kezdet színhelye is az A38 Hajó lesz.

Előttük The Devil’s Trade játszik, ami Makó Dávid akusztikus szólóprodukciója. A zsigerekből jövő tradicionális amerikai folkból táplálkozó zene igazi lelki csemege, a személyes hangvételű dalok mintha a tábortűz mellett csendülnének fel. Első albuma Those Miles We’ve Walked Alone címen jelent meg 2014-ben, idén pedig a lemez felújított változata, öt új dallal bakeliten is kijött. További infók a koncertről ITT.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr2012134535

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum