RockStation

Alibinek itt nincs helye, telt házas koncertek, őrült farsangok a Barba Negra februári kínálatában!

2017. február 01. - sunthatneversets

4-tarja_timtronckoe_2016.jpg

Érkezik a Nightwish egykori énekesnője, TARJA TURUNEN, őrült farsangra készül a platinalemezes ROAD és az ISMERŐS ARCOK, jubileumi 15 születésnapját ünnepli a ZORALL, felejthetetlen Valentin napot ígér a HOOLIGANS, új lemezét mutatja be az AURORA, a JUNKIES és a HOLLYWOOD ROSE. Metálban sem lesz hiány, önálló turnéval jön a német szupergroup, az ALMANAC és a kanadai operametál-zseni, DEVIN TOWNSEND. Először üdvözölhetjük hazánkban az amerikai Tanner Petulla, azaz GETTER-t, aki a brit FUN CASE és a belga EPTIC társaságában érkezik. De fellép még a PÁL UTCAI FIÚK, a F.O. SYSTEM, a BIKINI, de a legnagyobb AC/DC slágerekre is zúzunk. Bitang jó programot hoz a február a Barba Negrába. Nézzük is gyorsan időrendben a kínálatot.

Február 1. - Tarja Turunen
The Shadow Self című új albumával érkezik hozzánk a Nightwish egykori énekesnője, aki nem először jár nálunk, sőt, egy interjújából azt is megtudtuk, hogy kacérkodik a gondolattal, hogy egyszer magyarul énekelhessen nekünk – ez még nem most jön el, mégis feledhetetlen estét ígér nekünk a metal lady koncertje.

Február 3. - Bikini
A fagyi-szezon még nincs itt, de farsang annál inkább közeleg, és mivel űzhetnénk jobban el ezt a fránya telet, mint egy hamisítatlan Bikini koncerttel. Kedvenc slágereink betöltve!

Február 4. - Junkies, Aurora dupla lemezbemutató 
Az Aurora nemhogy reneszánszát éli, de egyenesen tarol új lemezével, ami mindjárt a MAHASZ lista 2. helyén nyitott az év elején. A zenekar nagyszabású lemezbemutató koncertet ad a Junkies-zal karöltve, akik még egy különlegességgel is készülnek, méghozzá Téglás Zoli (Ignite) személyében.


Február 7. - Almanac, Gloryful, Lichtgestalt 
Az ex-Rage gitáros Victor Smolski új bandája, az Almanac önálló turnéval érkezik hozzánk! A körút állandó vendége a német power / heavy metal banda, a Gloryful és a szintén német gót, indusztriális Lichtgestalt.

Február 10. - Pál Utcai Fiúk 
Évek óta hagyomány a Pál Utcai Fiúknál, hogy februárban farsangi koncertet adnak. Lecsóék a jeles nap alkalmából érdekes jelmezeket is öltenek, az ’eredsz el a hajam’ hangulat garantált, a farsangi fánkzabálás okozta kalóriák leégetésére pont egy ilyen bulira van szükségünk.

Február 11. - Hooligans - SOLD OUT 
Nem is lehet kérdés, hogy a vörös rózsák, szívecskék, szerelmes vallomások mellé dukál egy remek koncert is Valentin nap alkalmából. Mi más, mint a huligánok, hagyományos szerenádja. Az ország legforróbb Valentin Napi Show-jára az összes jegy elfogyott, de ne búsuljatok, lesz még miből válogatnotok februárban!

Február 13. - The Devin Townsend Project (CAN) – Transcendence Tour 
Kevés nagyobb formátumú alakja van a progresszív metálnak, mint a karakteres kanadai gitár-, zeneszerző- és színpadi zseni, Devin Townsend. Áradó kreativitás, humor, lazaság és mélység, amivel Townsend a zenéhez közelít. Komponistaként, zenészként, énekesként és producerként elképesztően gazdag életművet épített az elmúlt közel húsz évben és most legújabb lemezével érkezik a magyar közönséghez, hogy minket is elvarázsoljon.

Február 15. - AC/DC dalok Bon Scott emlékére 
A rock and roll legjava, a legnagyobb AC/DC slágerek üvöltenek majd, a házigazda ismét a CA/CD zenekar lesz, és természetesen ott lesz velünk Gubás Tibi is mint állandó közreműködőnk. Extra vendégek: Kalapács József, Binges Zsolt (FISH!), Nagy Máté (Omen), Nagy Dénes (Deák Bill Blues Band), Dandó Zoli, Kis Zsombi, Kisszölgyémi István, Hot Beaver és Ozone Mama.

Február 16. - Next Level presents: Getter (USA), Funtcase (UK), Eptic (BE) 
Először Magyarországon az amerikai Tanner Petulla, ismertebb nevén GETTER, aki nagyjából 2010 óta az egyik legmeghatározóbb alakja nemzetközi basszus zenei életnek. A brit FUNTCASE-t már nem kell bemutatni a magyar közönségnek, a különleges maszkjáról és kíméletlen dubstep szettjeiről elhíresült James Hazell nem először jár erre. Ahol fellép, ott kő kövön nem marad, hiszen kifogyhatatlan energiája és súlyos basszusokkal tűzdelt szelekciója rendre extázisba hozza közönségét. A belga EPTIC sem ismeretlen a hazai közönségnek, az európai dubstep szcéna egyik legkiemelkedőbb alakja, garantáltan őrületbe fogják hozni a közönséget. 

Február 17. - Zorall 15 Jubileum – Hollywood Rose lemezbemutató 
A farsangi szezon egyik legütősebb buliján tombolhatunk! Rendhagyó nagykoncerttel, jubileumhoz méltó látványvilággal várja a zsúrozókat a 15 éves Zorall zenekar! Különleges vendégük, a Hollywood Rose pedig az ünnep apropóján bemutatja a „Szétfeszít az élet” című új lemezét! Dupla őrület, eszeveszett születésnapozás és hajnalig tartó rock & roll!

Február 18. - F.O. System Őrült világ, Sexepil koncert
A 2016-os telt házas buli után az F.O. System újra a Barba Negrában támad, hogy közönségének bemutassa, milyen is az ő ’Őrült világuk’. A Sexepil zenekarral kiegészülve érkeznek, akik akusztikus albumát, már a koncerten meg tudjátok majd vásárolni. 

Február 24. - Ismerős Arcok farsang
Még mindig nincs vége ezzel a farsangi buliknak, az Ismerős Arcok is egy speciális ünnepi műsorral készül, remek dalokkal és jelmezversennyel. A vendégzenekar a Sicambria lesz. Tehát aki még nem telítődött és még elfér a szívében egy kis öröm és boldogság, az arcán egy széles mosoly, a lábában még egy-két táncos ütem, az jöjjön a Barba Negrába.

Február 25. - Road - Őrült farsang – SOLD OUT
Vannak azok a pillanatok, amikért érdemes hosszú heteket, hónapokat várni, ilyen a Road farsangi bulija is, amire pillanatok alatt kelt az összes jegy – nem csoda, hiszen a srácok igazán őrült bulit ígérnek, és a rajongók tudják, hogy ha eme jelzőt használja a banda, akkor azt vér komolyan is veszik. Tehát alibinek nincs helye, itt az idő kicsit megőrülni és méltó módon búcsúztatni a telet, elfojtani a sötétséget és teret engedni a fénynek.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr2212173322

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum