RockStation

Chester Bennington: kész az új lemez, Trump pedig rosszabb, mint a terrorizmus

2017. február 01. - theshattered

Linkin Park.Jimmy Kimmel.vidstill.0619-14.jpgMicsoda promócióval állt elő a hazánkba is hamarosan ellátogató Linkin Park énekese, Chester Bennington! A június 27-én, a Volt Fesztiválon fellépő amcsik dalnoka két bejegyzést hintett el a Twitteren még tegnapelőtt, melyek közül az egyik az új lemezre, a másik pedig a frissen beiktatott USA elnökre, Donald Trumpra vonatkozott. Be kell vallani, valami jól csinál, hiszen a politikai felhang nélkül nem biztos, hogy annyian odafigyelnének a zenei újságra, így viszont hősünk két legyet üt egy csapásra. De lássuk csak, hogyan is szólnak azok a bizonyos bejegyzések!

"Most hallgattam meg a friss anyagot. Ez volt az első alkalom, hogy minden dalt egyben hallhattam. Jó érzés öntött el bizonyos helyeken."



"Kihangsúlyozom..... Trump nagyobb veszélyt jelent az USÁ-ra, mint a terrorizmus!! Vissza kell szereznünk a hangunkat és kiállni azokért, amikben hiszünk"

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr2012173620

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum