RockStation

Hallgasd meg a többek között a The Haunted és Blood Eagle tagokból álló I Am Fire debütlemezét!

2017. február 02. - theshattered

iamfireband2017_638.jpgVégre itt van a Peter Dolving (The Haunted, Mary Beats Jane, Dress The Dead), Mikael Ehlert (Blood Eagle, Hatesphere) és Peter Ahlers Ohlsen által alkotott I Am Fire debütlemeze! A From Ashes még 2014-ben lett rögzítve, 2015-ben meg is történt a keverés, viszont egészen eddig a fiókban maradt a produktum. Most viszont megtört a jég, ráadásul egy egész bika stoner korongot pakoltak le az úriemberek, melyet lentebb meg is hallgathattok.

Ha valaki nem tudná, mire számítson, hőseink a Swans, a Kyuss, a Tool, a The Cure, a Black Sabbath és a The Beatles szerelemgyerekeként aposztrofálják a nyolcszámos anyagot. Habár nem mindegyik hatás érződik egyértelműen, a stonerek tuti meg fogják nyalni mind a tíz ujjukat!

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr5312176176

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum