RockStation

Jó estét Sydney! - Sült be a Guns N' Roses szerényen

2017. február 16. - theshattered

guns_n_roses_2016.jpgHa fellépsz a zenekaroddal, alapszabály, hogy mindig tudd, hol vagy! Persze még a nagyok is besülnek néha, ahogy a lenti videóból is látszik. Történt ugyanis, hogy a "reunion" turnéján ténykedő Guns N' Rosest a kvázi örökös felkonfmester, McBob a melbourne-i közönséget "Jó estét Sydney!"-vel köszöntötte. Nyilván egy kisebb felháborodás lett ennek az eredménye, de miután pár pillanat múlva színpadra léptek a nagyfiúk, a  "fúj"-ból hirtelen "jeaaaaah" lett. Ebbe nézhettek most bele. Aki még nem tudná, annak mondjuk, hogy a zenekar július 4-én Prágában lép fel. További infók a koncertről ITT.

Természetesen a bakiért a zenekar bocsánatot kért, de talán ennyi bajuk legyen az életben.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr5112264468

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Rébusz 2017.02.17. 13:09:41

A bécsi koncerten mondatnának majd Budapestet is, biztos sok magyar lesz ott. Egy már biztosan :-) De inkább egy ilyen baki, minthogy másfél órás késéssel kezdjék a koncertet, mint a régebbi szép időkben.

Lucifer Morningstar 2017.02.17. 16:28:45

A zsűri mindent benyel. Nincs szebb a nyávogó playback magnónál.
És az ujjnál ami nyávogtatja.

bbwd 2017.02.18. 00:40:43

prága, július 4 :)
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum