RockStation

Élet - Itt az új Leander Kills videó, ma este a Dal döntő!

2017. február 18. - theshattered

leanderkills20170112_led2_1.jpgElkészült a Leander Kills legújabb klipje, mégpedig az Élet című dalra. Aki esetleg nem tudná, ez az a dal, amellyel a srácok egészen az Eurovíziós Dalfesztivál magyar döntőjéig eljutottak. Hogy összejön-e a nemzetközi megmérettetés, az ma este fog kiderülni, de addig is, hölgyek-urak, tessék csak megtekinteni ezt a filmecskét!

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr9112270216

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

NZperX 2017.02.20. 10:31:54

Egy egy pontosan ugyanolyan semmitmondó, tinglitangli lakossági popzene, mint a verseny résztvevőinek többsége. Attól, hogy van benne némi gitár és egy fél sor hörgés, tiszta vicc, hogy egy kultúrmisszió-szerű kampány zajlott, hogy a sok szar pop helyett végre rockzene képviselje Magyarországot. Ez egy mindenféle karakteres egyediséget nélkülöző, közhelyes dal, felfelé semmiképpen nem lógott ki a mezőnyből.

Hogy konstruktív javaslatot is tegyek: szerintem ilyen versenyen olyan produkciót kellene indítani, mint a Soerii & Poolek, a Bohemian Betyars, ha meg rockzene, akkor Watch My Dying vagy Omega Diatribe.

Tényleg nem értem, Both Miki hogy nem fordult le a székről ezt a sok langyos lufi fost hallgatva.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum